Granada/Monachil

Granada er en hyggelig by med flere forskellige områder, man kan søge til for at opleve en udsigt i verdensklasse. Ved San Nicolas viewpoint kan man nyde udsigten udover bjergene og se Alhambra slottet. Udsigten topper om vinteren, når man kan se sneen på toppen af bjergene i baggrunden.

Selvom byen ligeledes har mange hyggelige gader, foretrækker jeg at vandre i området Monachil nær ved Granada. Her er ro og fred og naturen er fantastisk.


Junta de los rios

Dette smukke sted ligger cirka 25 min kørsel op i bjergene fra Almuñécar. Der er rig mulighed for at vandre, springe i vandet fra klipper osv. Stien der fører ned til stedet, er smal og ujævn og det tager noget tid før man er nede. Det er et stort område, hvor det er nemt at fare vild, så en guidet tur er også mulig.


Río Castril

Río Castril ligger godt 20-30 min kørsel fra Galera. Her kan man gå langs floden og se vandfald og grotter.


In the middle of nowhere

I byen Galera kan du bo i en grotte. Her bor to fyre fra Israel og England der gør alt for, at du får den bedste oplevelse. De laver maden fra bunden og bager lækkerier der har smagsnuancer fra mange dele af verden. I deres gård plukker de deres urter og grøntsager til maden og de eneste gæster du møder er deres katte. Udsigten er fantastisk og den ro der er, får kroppen helt ned i gear.

Der er ingen lås på dørene og ingenting omkring dig. Man skal selv medbringe vin. Stedet kan bookes gennem airbnb.


Orgiva Mountains


GaztelugatxeTorre De Cerro Gordo

Den her tur med pigerne var genial. At nyde denne udsigt med et koldt glas vin med dem man holder af, så kan det næsten ikke blive bedre!

Forkæl din skønhedssøvn!

Vi kender det alle, når vi har været ude og shoppe et frækt sæt undertøj, og inderst inde ærgrer os over, det bliver gemt væk under alt vores andet tøj. Når vi så går i seng om aftenen, er det heller ikke sikkert det sexede lingeri bliver vist frem, da det ikke er behageligt at sove i, og vi vælger derfor at klæde os i noget mere afslappende, som til tider kan være lidt gråt og trist. Det smukke lingeri fra Rosa Noa er behageligt at sove i, og detaljerne gør at det fremhæver mine former, uden at jeg føler mine bryster bliver klemt i en push up overdel, eller at der sidder en irriterende bøjle og gnaver. Jeg er vild med det og det er min skønhedssøvn også! Når jeg føler mig lækker under dynen, og småsexet når jeg vågner om morgenen, starter dagen godt!

Jeg har haft en hyggelig snak med pigerne, der står bag Rosa Noa, og de forklarer, at undertøjet har til formål, at det skal være behageligt at have på, men det skal også vises frem! Derfor pynter det på din skønhedssøvn, og overdelen kan endda også anvendes i andre festlige sammenhænge. Pigerne afslører ligeledes, at de er i gang med at udvide deres koncept, så undertøjet ikke blot skal købes til dig selv. De har den fantastiske ide "Sig det med lingeri". Du kan altså forkæle dine nærmeste med lingeri, istedet for altid at sige det med blomster eller chokolade. Jeg tænker, det må da være den perfekte blomst fra din mand, i den travle hverdag!

Jeg har en rabatkode til dig her der giver 25%, så du kan shoppe løs frem til d. 30.06.2019. Koden er cam342noa.

Beck Söndergaard

Lækkert undertøj hos Mono. Køb det nu på Monoshop.dk

Bh top 250 kr. Trusse 120 kr.

Bh top 250 kr. Trusse 120 kr.


Fine smykker fra Pernille Corydon!

Halskæde fra Pernille Corydon 600 kr. Øreringe fra Pernille Corydon 450 kr. Kan købes hos Mono i Køge eller på deres hjemmeside www.monoshop.dk


På med solbrillerne - Det er hot!

Solbrillerne er svære at undvære de her dage, når den danske sommer folder sig ud. Ikke nok med at de er rare at have på, så vi ikke anstrenger os og kniber øjnene sammen, så bruger flere dem også som en del af deres accessories i deres hverdag. Solbrillerne får lige piftet looket op, så resten af vores tøjvalg ikke behøver at shine. Udover det, så er flere også begyndt at købe forskellige solbriller, så de passer til hverdagssættet eller det fine bytøj. Det er både de klassiske og de lidt mere grove stel der for tiden hitter. Et par fede rå solbriller kan nemt gå i spænd med et par jeans, mens Gucci eller Céline brillerne kan passe perfekt til et fint outfit. Omvendt kan det også være fedt at blande det rå med det fine, så muligheder er der nok af, og det giver mange lyst til at lege lidt med looket og have et forskelligt udvalg af briller liggende hjemme på hylden. Lige nu kan jeg afsløre, at der er udsalg af mærket Dior i Ken Briller i Køge. De har også mange andre fede brands som Céline og Gucci, som du kan tjekke ud lige her på bloggen eller på Instagram _blogenjoy.

Céline solbriller 2.400 kr. hos Ken Briller

Gucci solbriller 2.595 kr. hos Ken Briller

Céline solbriller 2.050 kr. hos Ken Briller

Céline solbriller 2.798 kr. hos Ken Briller

Céline solbriller 2.798 kr. hos Ken Briller

Céline solbriller 2.500 kr. hos Ken Briller


Sort og hvidt er aldrig helt skidt, og hvis jeg skal være ærlig, så elsker jeg sort tøj. Men prøv at bide mærke i, hvordan du ofte vælger tøj og farver ud fra, hvordan du har det om morgenen. Er du glad, overskudsagtig, frisk og glæder dig til at byde dagen velkommen, kan du være mere tilbøjelig til at begive dig ud i noget farverigt, anderledes og smart. Er du trist, søvnig eller ikke rigtig glad for at skulle på job, vil du ofte havne i de mere triste farver, fordi du ikke har lyst til at sige "Hej se mig!"


Bluse og nederdel fra Stella Nova


Bluse fra Designers Remix - nederdel fra H&M


Kjole fra Designers Remix


Smykker fra Maria BlackCreme med solfaktor, selvom det er vinter